Kom naar de info-avond van onze fractie!


14 oktober 19.30u in het provin­ciehuis

2 september 2024

Sinds de waterschapsverkiezingen vorig jaar maart zitten we met maar liefst 4 zetels én 1 commissielid in Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden, het waterschap van de regio Utrecht. Extra bijzonder is natuurlijk ook dat we in de coalitie zitten. Willem van der Steeg zit daar namens de Partij voor de Dieren in het college als hoogheemraad.

En het is een hele verantwoordelijkheid. Maar het waterschap blijft voor veel mensen en ook voor jullie als leden redelijk onzichtbaar. Daarom organiseren we op maandagavond 14 oktober een avond waarin we je als fractie meenemen in de laatste ontwikkelingen in het waterschap en hoe het is om onderdeel te zijn van de coalitie.

We organiseren deze avond allereerst om jullie als leden op de hoogte te houden van ons waterschapswerk. Maar daarnaast ook met het oog op de volgende verkiezingen, want volgend jaar begint alweer de leerweg voor provincie en waterschap. En tenslotte om in contact te komen met degenen die geïnteresseerd zijn om onze fractie te ondersteunen, bijvoorbeeld met de website.

14 oktober, 19.30 op het Provinciehuis (Archimedeslaan 6, Utrecht), inloop vanaf 19.00. Laat even weten als je komt via frank-jurien.dam.ab@hdsr.nl, dan houden we rekening met je. Kom je niet, maar wil je wel meer informatie over onze fractie, ook dan kun je mailen of neem contact op met de andere fractiegenoten.

Namens de Partij voor de Dieren fractie van Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden,

Frank-Juriën Dam